logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

AH Sportactie: ontdek de sport die bij je past

Geplaatst op 19 September 2018 om 15:52 door

3511 keer gelezen

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: alle Nederlanders meer laten bewegen en een actievere levensstijl toegankelijk maken. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de ‘AH Sportactie’ tijdens de Nationale Sportweek. Een landelijke actie waarbij klanten van Albert Heijn bij het doen van boodschappen een sportvoucher t.w.v. 2 keer gratis sporten cadeau krijgen. Op deze manier maken NOC*NSF en Albert Heijn het voor heel Nederland mogelijk om de sport te ontdekken die bij ze past.

Tijdens de AH Sportactie, die van start gaat op 17 september, ontvangen klanten bij elke transactie een sportvoucher voor twee keer gratis sporten. Met deze actiecode kunnen klanten snel en eenvoudig sportactiviteiten boeken op www.ahsportactie.nl. Er is keuze uit meer dan 150.000 sportactiviteiten op circa 5.000 locaties door heel Nederland.In 2017 hebben NOC*NSF en Albert Heijn voor het eerst de AH Sportactie landelijk georganiseerd. Meer dan 40.000 deelnemers aan de actie hebben toen meer dan 114.000 boekingen geplaatst bij de ruim 6000 deelnemende sportclubs. Uiteindelijk is zo’n 30 procent lid geworden van een sportclub.

Wouter Kolk, algemeen directeur van Albert Heijn, legt uit: ”Een actieve, gezonde levensstijl moet voor iedereen toegankelijk zijn en dit willen wij graag helpen promoten. Mensen vinden het leuk om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met sport. Met deze actie willen wij hen hierin aanmoedigen en ondersteunen.”

Gerard Dielessen, Algemeen directeur bij NOC*NSF: “We winnen veel met sport. Sport is passie, het is gezond en het geeft bovenal veel plezier. We hebben de ambitie dat iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Met de hulp van Albert Heijn en duizenden gastvrije sportclubs kan heel Nederland gratis sporten en opnieuw ontdekken welke sport bij hem of haar past. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Albert Heijn, die onze ambitie versterkt.”

Ook organiseren Albert Heijn-winkels in hun buurt sportactiviteiten samen met verschillende sportclubs. Daarnaast zijn er 100 winkels die de AH Buurtwandeling organiseren.

Reageren