logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Albert Heijn start proef 'Vind mijn product'

Geplaatst op 21 August 2018 om 08:32 door

3812 keer gelezen

Deze week start in de vernieuwde Albert Heijn-winkel in Hoofddorp de proef ‘Vind mijn product': een makkelijke en snelle manier om een product in de winkel te vinden. In de 'Vind mijn product app' kunnen klanten het product intypen dat zij zoeken. De app wijst vervolgens de weg en binnen no time heb je gevonden wat je zocht. De proef loopt 12 weken in de winkel aan het van Genderenplein in Hoofddorp.

De ‘Vind mijn product’-app van Albert Heijn maakt gebruik van het Interact Retail Indoor navigatiesysteem van Signify (voorheen Philips Lighting). Elke lamp in de winkel stuurt een unieke code uit die door de camera op de smartphone wordt opgevangen. Daarmee kan de exacte locatie van de telefoon bepaald worden op een digitale plattegrond van de winkel die in de app is opgeslagen. Klanten van de Albert Heijn in Hoofddorp kunnen de app gebruiken om binnen de winkel te navigeren en producten te zoeken.

'Vind mijn product' is een van de innovaties van Albert Heijn om gemak en keuze te bieden bij het boodschappen doen. Eerder dit jaar introduceerde Albert Heijn Google Assistent voor de Appie app, Mijn Voedingswaarden en digitaal betalen.

Reageren