logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Ervaar hoe vers tot leven komt

Geplaatst op 15 May 2018 om 10:30 door

3175 keer gelezen

Albert Heijn heeft zijn nieuwste winkel aan het Genderenplein in Hoofddorp geopend. In deze winkel komt een aantal ontwikkelingen op het gebied van assortiment en formule bij elkaar. Zo geven we veel meer ruimte aan onze versproducten en hebben we een aantal nieuwe versconcepten toegevoegd.

Bij binnenkomst wordt de klant overweldigd door de hoeveelheid vers in de winkel. De winkelindeling kent een aantal speelse effecten waardoor klanten geïnspireerd worden; zoals de zelfpluk kruidentuin, de patisserie en het borreleiland. Het borreleiland kan de klant inspireren eens een andere borrelplank samen te stellen. Hoewel de ruimte voor vers enorm is gegroeid, hebben klanten door een efficiënt betaalgebied nog steeds een ruime keuze in houdbaar en non food behouden.

Wij geloven dat lekker vers eten bijdraagt aan een beter leven voor iedereen. Daarom zetten wij ons versassortiment dit jaar extra in de spotlights. We maken een grote beweging in al onze verscategorieën. Dat begon met de revival van de aardappel begin dit jaar. Vorige en deze week voegen we meer dan 100 nieuwe producten toe bij de bereide maaltijden en sla en salades. En vanaf vandaag kunnen klanten de vernieuwde Allerhande Box bestellen.

Bij Albert Heijn leggen we de lat hoog als het gaat om versheid en kwaliteit. Daarom vinden we het belangrijk om onze boeren, telers en andere leveranciers persoonlijk te kennen. Zo kunnen we klanten precies vertellen waar ons fruit, vlees, brood en al die andere verse producten vandaan komt.

De winkelindeling is efficiënt met speelse effecten, zoals de zelfpluk kruidentuin, het borreleiland en de patisserie. De klant kan snel en makkelijk boodschappen doen, maar ook geïnspireerd worden. De ruimte voor vers is enorm gegroeid.

Albert Heijn Genderenplein in Hoofddorp; een winkel waar een verbinding gemaakt wordt met de oorsprong van onze versproducten.
Alles van bollen, pitten, zaadjes, stekjes en toebehoren om echt vers zelf te laten groeien in de tuin of in de keuken.
Door de toepassing van dry misting blijft groente en fruit langer vers en leidt tot minder verspilling.
Met elektronische schapkaartjes kunnen we sneller inspelen op de veranderingen in ons assortiment.
Wij geloven dat vers bijdraagt aan een beter leven. Voor iedereen. Dagelijks vullen we vijf miljoen borden met het beste wat de natuur te bieden heeft; echt verse en gezonde ingrediënten.

Op een interactief scherm kunnen klanten zware boodschappen bestellen, zoals packs frisdrank of een krat bier.
Deze worden vervolgens door AH.nl thuisbezorgd. Echt vers staat in het middelpunt; een breed assortiment aan kazen, patés en salades verrijken de borrel.
De klant kan nu zelf pick & mix van zoete verleiding maken: bonbons, gechocolateerde noten, koekjes en donuts.
Klanten worden op dynamische wijze geïnformeerd over de laatste aanbiedingen en geïnspireerd door seizoensproducten en lekkere recepten.
Naast bloemen in de winkel kun je nu op https://bloemist.ah.nl/ bloemen bestellen.
De winkel heeft verschillende vormen van zelfscan gekregen. Klanten kunnen producten scannen met de handscanners, met hun mobiele telefoon of bij de scan&go.Reageren