logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Lokale acties van Albert Heijn verbinden tijdens Sinterklaas

Geplaatst op 6 November 2017 om 17:28 door Jeroen Smit

3552 keer gelezen

Het duurt weliswaar nog twee weken voordat Sint voet aan wal zet, voor velen kan het feest niet vroeg genoeg beginnen. Albert Heijn viert het sinterklaasfeest met twee grootschalige lokale acties die mensen met elkaar verbindt. Van 6 tot 19 november kunnen buurtbewoners bij 650 Albert Heijn winkels één mooi stuk speelgoed inleveren voor de Goedzak®actie, die dit jaar voor de derde keer op rij wordt georganiseerd.

Deze cadeaus gaan naar kinderen voor wie het maken van verlanglijstjes niet zo vanzelfsprekend is. Ook kunnen kinderen, als de Sint in het land is, een schoentje zetten in de winkel voor zichzelf óf voor een ander. Bijvoorbeeld voor opa of oma, een vriendje uit de klas of iemand anders die ook een cadeautje van de Sint heeft verdiend.

Laagdrempelige acties voor buurtgenoten
“Albert Heijn wil mensen in de buurt een plek bieden waarbij zij elkaar kunnen ontmoeten en iets voor elkaar kunnen betekenen. Deze initiatieven zijn daarom mooie, laagdrempelige acties om iets goeds en concreets te doen voor buurtgenoten en de feestdagen voor hen extra speciaal te maken. Want iets doen voor een ander is toch het mooiste wat er is?”, zegt Saskia Egas Reparaz, marketingdirecteur bij Albert Heijn.

Voor de Goedzak®actie kunnen mensen dit jaar één mooi en intact stuk speelgoed per persoon bij deelnemende winkels inleveren. Met de Goedzak®actie krijgt speelgoed een mooie nieuwe bestemming en worden veel kinderen blij gemaakt met een cadeautje. De winkels kiezen vooraf een lokaal goed doel waar de Goedzakken uiteindelijk voor 5 december bezorgd worden. Zo krijgt het ingezamelde speelgoed een nieuwe bestemming in de buurt.

Reageren