logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Allerhande Kerstfestival, culinaire reis langs de lekkerste kerstgerechten

Geplaatst op 24 October 2017 om 15:59 door Jeroen Smit

3332 keer gelezen

Ook dit jaar prikkelt Albert Heijn de zintuigen van alle bezoekers door ze mee te nemen op een reis door het kerstmenu. Tijdens dit culinaire en magische uitstapje word je geïnspireerd met ideeën en tips voor alle gerechten die het kerstmaal tot een groot feest maken.

Niet alleen passeren de lekkerste borrelhapjes en nieuwste drankjes de revue, ook kan je leren hoe je een echte grillmaster wordt met barbecue-kampioen Jord Althuizen op het extra grote winterBBQ-plein.

"Jong en oud inspireren"
“Kerst is voor veel van onze klanten een speciale tijd van het jaar, waarbij verbinding centraal staat. Een lekkere maaltijd kan mensen als geen ander verbinden. Het Allerhande Kerstfestival is een mooie gelegenheid om jong en oud te inspireren met de geuren, kleuren en smaken van Kerst zodat ze vol inspiratie weer naar huis kunnen gaan,” licht Wouter Kolk, directeur van Albert Heijn toe.

Culinaire tips van topchefs en experts
Experts van Albert Heijn inspireren je tijdens workshops en kookdemonstraties met een bijzondere selectie kaas, vis, brood, banket, groente en wijn. Ook zijn culinaire pro’s van de partij, zoals visspecialist Bart van Olphen, die vorig jaar werd ontdekt door Jamie Oliver. Zo kan je van de echte experts inspiratie en tips opdoen voor de beste ingrediëntencombinaties. En er kan natuurlijk uitgebreid geproefd worden, zodat je niet met een lege maag naar huis gaat.Naast alle foodstands, workshops en kookdemonstraties is nog meer te beleven op het festivalterrein, zoals een Allerhande-quiz in het theater, een uitgebreide verzameling receptenkaarten en het grote reuzenrad waarin bezoekers uitkijken op de 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes.

Reageren