Bekijk
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl
Laatste nieuws
Meer blogsMeer wild en avontuur tijdens kerstdiner
Geplaatst op 16 December 2016 om 17:00 door Test Bijenkorf
3512 keer gelezen
Albert Heijn heeft onderzocht* wat Nederland deze kerst eet. Wat blijkt? Het gros van de Nederlanders houdt vast aan het oude vertrouwde. Het zijn vooral mannen die verandering willen met meer wild en avontuur in de kerstkeuken. De inspiratie voor deze vernieuwing komt mede door de populariteit van kook-tv.
Nederlanders kiezen het vaakst voor een driegangen-menu (42%), maar wat staat er dan precies op tafel? Een meerderheid zet vlees (70%) en groenten (69%) op tafel, waarbij mannen vaker voor wild kiezen dan vrouwen: 26% vs. 10%. Toch blijven de meest populaire vleesgerechten tijdens Kerst biefstuk en rollade, op de voet gevolgd door kip, wild en kalkoen.
Dat Nederlanders kiezen voor een veilig kerstmenu, zien we terug in de meest gezochte recepten op onze site www.ah.nl. De top 5 wordt gedomineerd door bekende klassiekers: garnalencocktail, tiramisu, stoofperen, vitello tonnato en rollade. Ouders met kleine kinderen vaak kiezen voor gourmetten en frietjes.
Quality time samen met de gasten vinden we deze feestdagen belangrijk. Vier op de tien Nederlanders kiest daarom bewust voor gemaksrecepten. Een trend die Albert Heijn heeft verwerkt in de kersteditie van Allerhande. We houden de kerstkeuken dit jaar eenvoudig, met de mooiste gerechten in drie simpele stappen.
Om de Nederlandse thuiskoks een handje te helpen heeft Albert Heijn ook dit jaar weer een rescue team klaarstaan: Allerhande Helpt!. Culinaire experts bieden tijdens de Kerstdagen tussen 09.00 en 21.00 uur via Whatsapp (06-nummer) last minute kookhulp als het mis dreigt te gaan. Naast de 170 speciaal voor Kerst ontwikkelde producten, biedt Albert Heijn voor de échte zorgeloze thuiskoks dit jaar de Allerhande Kerstbox. Hierin zitten alle ingrediënten en recepten voor een heerlijk viergangendiner voor vier personen.
Nederlanders kiezen het vaakst voor een driegangen-menu (42%), maar wat staat er dan precies op tafel? Een meerderheid zet vlees (70%) en groenten (69%) op tafel, waarbij mannen vaker voor wild kiezen dan vrouwen: 26% vs. 10%. Toch blijven de meest populaire vleesgerechten tijdens Kerst biefstuk en rollade, op de voet gevolgd door kip, wild en kalkoen.
Dat Nederlanders kiezen voor een veilig kerstmenu, zien we terug in de meest gezochte recepten op onze site www.ah.nl. De top 5 wordt gedomineerd door bekende klassiekers: garnalencocktail, tiramisu, stoofperen, vitello tonnato en rollade. Ouders met kleine kinderen vaak kiezen voor gourmetten en frietjes.
Quality time samen met de gasten vinden we deze feestdagen belangrijk. Vier op de tien Nederlanders kiest daarom bewust voor gemaksrecepten. Een trend die Albert Heijn heeft verwerkt in de kersteditie van Allerhande. We houden de kerstkeuken dit jaar eenvoudig, met de mooiste gerechten in drie simpele stappen.
Om de Nederlandse thuiskoks een handje te helpen heeft Albert Heijn ook dit jaar weer een rescue team klaarstaan: Allerhande Helpt!. Culinaire experts bieden tijdens de Kerstdagen tussen 09.00 en 21.00 uur via Whatsapp (06-nummer) last minute kookhulp als het mis dreigt te gaan. Naast de 170 speciaal voor Kerst ontwikkelde producten, biedt Albert Heijn voor de échte zorgeloze thuiskoks dit jaar de Allerhande Kerstbox. Hierin zitten alle ingrediënten en recepten voor een heerlijk viergangendiner voor vier personen.
Reageren
Andere blog berichten
- Consumenten vinden Albert Heijn opnieuw meest duurzame supermarkt14 April 2022 om 15:49
- Consumenten vinden Albert Heijn opnieuw meest duurzame supermarkt14 April 2022 om 15:48
- Albert Heijn zet standaard op plantaardige voeding14 March 2022 om 10:55
- Albert Heijn start met volgende stap van geleidelijke invoering Nutri-Score 4 January 2022 om 14:42
- Zoete aardappelen uit Nederland bij Albert Heijn 1 December 2021 om 16:05
- Sponsoractie Voetbalpassie van Albert Heijn en KNVB levert 1,6 miljoen euro op voor amateurclubs in Nederland13 October 2021 om 18:40
- AH-gehakt van bakje naar zakje: jaarlijks 500.000 kilo minder plastic21 September 2021 om 11:05
- Nieuwe houdbare plantaardige zuivelalternatieven bij Albert Heijn 9 August 2021 om 16:58
- Nieuwe houdbare plantaardige zuivelalternatieven bij Albert Heijn 9 August 2021 om 16:58
- Albert Heijn introduceert digitale kassabon 3 August 2021 om 13:25