logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

SamenLoop voor Hoop

Geplaatst op 13 April 2015 om 13:48 door

3706 keer gelezen

SamenLoop voor Hoop is de 24-uurs wandelestafette die alle tijd en ruimte biedt om de strijd tegen kanker te gedenken en ondersteunen; om slachtoffers te herdenken; en om te vieren wie er allemaal gelukkig wél zijn genezen. Opbrengsten zijn voor KWF Kankerbestrijding.
AH Van der Linden is sponsor van het zondagsontbijt.

SamenLoop voor Hoop gaat Nederland rond en doet Amstelveen aan van zaterdag 13 tot zondag 14 juni – en gaat de hele nacht door. Schrijf u nu in: geef de strijd en de strijders uw mentale steun; ondersteun de organisatie met raad en daad; en zorg voor een financiële bijdrage – groot of klein.

We worden ouder en de medische wetenschap gaat met sprongen vooruit. De kans op kanker neemt dus toe, maar de kans op genezing gelukkig ook. Was de diagnose kanker 50 jaar geleden bijna een doodsvonnis, tegenwoordig zie je de patiënten om je heen strijden om er over heen te komen.

”Ik loop even niet mee, ik loop me al suf”, lacht Ko van AH Van der Linden. ”De nieuwe winkelvloer is duizenden meters groter en we zijn alle dagen open. Maar zonder gekheid: AH Van der Linden ondersteunt de SamenLoop voor Hoop dit jaar weer van harte. We vinden het een hartstikke goede traditie en sponsoren het zondagmorgenontbijt. Iedereen heeft iets met kanker in zijn eigen omgeving. Goed om samen te staan in de strijd.” Ko en Ingrid zijn ooit op het idee gebracht door ́onze ouwe trouwe klant Bart Hellendoorn ́, zegt Ko: ”Bart werkt voor KWF Kankerbestrijding en hij kwam al bij ons toen de kassa nog een slinger had.”

Hoewel we niet meer ́hij heeft K... ́ zeggen, als we kanker bedoelen, blijft het een diepgevoelig thema. Het is goed om het aan te durven dat te delen in verbondenheid, tijdens de Amstelveense SamenLoop voor Hoop 24-uurs wandelestafette van zaterdag 13 op zondag 14 juni 2015 - met de blik gericht op de morgenstond!

Inschrijven op :
http://samenloopvoorhoop.nl/amstelveen/
kies 'inschrijven'


Reageren